Home Wishlist0 Scroll Top

Domofonija: Video in avdio

DOMOFONIJA ZA DOM, POSLOVNE OBJEKTE ALI ZA STANOVANJSKE ZGRADBE

Video in avdio domofonija je danes na tržišču v zelo raznoliki dizajnih in omogoča veliko več kot le odpiranje vrat. Za lažjo izbiro domofona, ki bo ustrezal vašim željam, vam bomo predstavili različne vrste domofonov. Tako boste lahko izbirali med osnovnimi in naprednimi domofoni. Prav tako smo vam vedno na voljo za svetovanje in vas vabimo, da si ogledate našo pestro in kvalitetno ponudbo domofonov.

Za vas smo pripravili domofonske komplete, ki vsebujejo vse, kar boste potrebovali pri vgradnji (zunanjo enotonotranjo enoto in napajalnik). Vsi ponujeni kompleti omogočajo aktivacijo ključavnice za osebni prehod (12VDC ključavnica) in sklenitev dodatnih kontaktov za drsna vrata. Prav tako smo vam pripravili rešitev za zamenjavo obstoječega zvonca, ki ga lahko zamenjate z Video zvoncem. Posamezne komponente se lahko kupijo tudi posamično, zato vam vedno lahko sestavimo domofon, ki bo popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam.

KVALITETA IN DIZAJN IZ ITALIJE

Domofoni danes v večini še vedno uporabljajo 2-žilni sistem, po katerem poteka komunikacija in napajanje. Vedno pogosteje jih sedaj že nadomeščajo IP domofoni, ki so bili veliko časa zaradi cene puščeni ob strani. Mi vam ponujamo izdelke, ki so zelo kvalitetni in italijanskega dizajna Comelit

Podjetje Comelit Group, ki je bilo ustanovljeno leta 1956, je industrijsko podjetje, ki deluje v svetovnem merilu in je specializirano za načrtovanje in izdelavo video domofonov, video nadzora, alarmnih sistemov,… Podjetje ima močno mednarodno prisotnost in je zaradi kvalitete vedno v vrhu izbire investitorjev.

NADZOR DOMOFONSKEGA SISTEMA OD KJERKOLI

Za potrebe video ali avdio sistemov nas lahko kontaktirate in vam bomo z veseljem svetovali kaj izbrati za vaš dom ali pisarno. Z več letnimi izkušnjami vam bomo pomagali izbrati dober domofon in ob potrebi vam ga bomo tudi namestili.

Želite zamenjati obstoječi zvonec za video zvonec? Poglejte si Comelit Visto.    

SVETOVANJE, NEČRTOVANJE IN IZVEDBA DOMOFONSKI SISTEMOV

Potrebujete nasvet kako začeti? Potrebujete načrt za izvedbo? Potem nas kontaktirajte. Tu smo za vas.

Kontaktirajte nas

Želite ponudbo ali nasvet za vaše potrebe? 

Nudimo rešitve za elektroinštalacijealarmne sistemevideo nadzorne sistemedomofonijopametno hišo, IP tehnologijo.  

Pomagali smo veliko strankam in tudi za vas bomo našli rešitev kot jo potrebujete.

Pišite nam ali nas pokličite. 

Kontaktni podatki so tu: