Home Wishlist0 Scroll Top

Domofonija: Video in avdio

DOMOFONIJA ZA DOM, POSLOVNE OBJEKTE ALI ZA STANOVANJSKE ZGRADBE

Domofoni, bodisi v avdio bodisi v video izvedbi, so na tržišču na voljo v raznolikih dizajnih in prinašajo več kot le preprosto odpiranje vrat. Pri izbiri pravega domofona, ki ustreza vašim potrebam, vam lahko pomagamo predstaviti različne vrste domofonov. Izbirate lahko med osnovnimi in naprednimi možnostmi, pri čemer smo vedno pripravljeni svetovati in predstaviti pestro ponudbo kakovostnih domofonov.

Ponujamo vam tudi domofonske komplete, ki vsebujejo vse potrebno za vgradnjo, vključno z zunanjo enoto, notranjo enoto in napajalnikom. Vsi naši kompleti omogočajo aktivacijo ključavnice za osebni prehod (12VDC ključavnica) ter možnost dodatnih kontaktov za upravljanje drsnih vrat. Prav tako lahko zamenjate obstoječi zvonec z našim video zvoncem. Posamezne komponente so na voljo tudi posamično, kar vam omogoča, da sestavite popolnoma prilagojen domofon glede na vaše želje in potrebe.

KVALITETA IN DIZAJN IZ ITALIJE

Večina domofonov danes še vedno uporablja 2-žilni sistem za komunikacijo in napajanje. Vendar pa se vse pogosteje pojavljajo IP domofoni, ki so dolgo časa veljali za manj dostopne zaradi svoje cene. Naša ponudba vključuje izdelke izjemne kakovosti z italijanskim dizajnom podjetja Comelit.

Podjetje Comelit Group, ustanovljeno leta 1956, je vodilno industrijsko podjetje z globalno prisotnostjo, specializirano za oblikovanje in izdelavo video domofonov, video nadzornih sistemov, alarmnih sistemov in še več. Podjetje je znano po svoji odlični kakovosti in se uvršča med najbolj priljubljene izbire investitorjev po vsem svetu.

Domofoni
Domofoni

NADZOR DOMOFONSKEGA SISTEMA OD KJERKOLI

Za nasvete in pomoč pri izbiri video ali avdio domofona za vaš dom ali pisarno nas kontaktirajte. Z našimi mnogimi leti izkušenj vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri in po potrebi tudi zagotovili namestitev.

Ste razmišljali o zamenjavi obstoječega zvonca z video domofonom? Oglejte si model Comelit Visto za odlično izkušnjo.

SVETOVANJE, NEČRTOVANJE IN IZVEDBA DOMOFONSKI SISTEMOV

Potrebujete nasvet kako začeti? Potrebujete načrt za izvedbo? Potem nas kontaktirajte. Tu smo za vas.

Kontaktirajte nas

Želite ponudbo ali nasvet za vaše potrebe? 

Nudimo rešitve za elektroinštalacijealarmne sistemevideo nadzorne sistemedomofonijopametno hišo, IP tehnologijo.  

Pomagali smo veliko strankam in tudi za vas bomo našli rešitev kot jo potrebujete.

Pišite nam ali nas pokličite. 

Kontaktni podatki so tu: