Home Wishlist0 Scroll Top

O nas

Vizija podjetja

Podjetje je postavljeno kot distributer in svetovalec za popolno integracijo ter postavitev naprednih elektro sistemov. Glavna želja je, da imajo stranke kvalitetne materiali in napredne rešitve v električnih inštalacijah vseh vrst. V zadnjem času večji poudarek dajemo na pametne sisteme, video nadzorne sisteme, domofone, alarmne sisteme in celotno IP senzoriko.

Želimo nuditi najkvalitetnejše celovite rešitve tudi za najzahtevnejše stranke na trgu. Cilj podjetja je zagotavljati kakovostne in dolgoročne rešitve, ki bodo vključevala udobje, varnost, varčnost in zanesljivosti.

V podjetju nudimo celovite rešitve od distribucije, svetovanja, projektiranja in izvedbe.

Čas, ko so električne inštalacije pomenile le prostor, ki je bil opremljen z enim stikalom, vtičnico in svetilko z žarnico, je minil. Zato vam predstavljamo celovite rešitve na naslednjih področjih:

Na vseh zgoraj omenjenih področjih zraven distribucije tudi nudimo svetovanje in posebna izobraževanja tako za podjetja kot posameznike. Material je vedno najvišje kakovosti, saj za naše stranke zahtevamo le najbolje.

Prav tako nudimo svetovanje in prodajo IP senzorjev za merjenje temperature, vlage,… Mogoče je uporabiti celovito rešitev za podatkovne centre, farmacijo, prehrambeno industrijo,… 

Potrebujete senzorje za merjenje temperature, vlage, izliva vode, merjenje toka,… Pokličite nas in ponudili vam bomo najboljšo rešitev.

 Za več informacij pokličite na: 041 800 205 ali pišite na info@integrator.si

Zakaj izbrati nas?

Čas, ko so električne inštalacije pomenile le prostor, ki je bil opremljen z enim stikalom, vtičnico in svetilko z žarnico, je minil. Z 18 letnimi izkušnjami vam bomo lahko svetovali celovite rešitve v elektroinštalacijah.

Na vseh zgoraj omenjenih celovite rešitve od distribucije, svetovanja, projektiranja in izvedbe ter posebna izobraževanja tako za podjetja kot posameznike. Material je vedno najvišje kakovosti, saj za naše stranke zahtevamo le najbolje.