Home Wishlist0 Scroll Top

O nas

Vizija podjetja

Naše podjetje se specializira kot vodilni distributer in svetovalec za celovito integracijo naprednih elektroinštalacij, pri čemer se osredotočamo na visokokakovostne materiale in napredne rešitve za različne električne inštalacije.

V zadnjem obdobju smo še posebej usmerjeni na pametne sisteme, ki obsegajo video nadzorne sisteme, domofone, alarmne sisteme in celotno IP senzoriko. Naš cilj je ponuditi najvišjo kakovost celovitih rešitev, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše stranke na trgu, pri čemer se osredotočamo na udobje, varnost, varčnost in zanesljivost.

Verjamemo v ustvarjanje dolgoročne vrednosti za stranke z zagotavljanjem visokokakovostnih elektroinštalacij in ponudbo vsega potrebnega za učinkovite in sodobne električne sisteme.

V podjetju nudimo celovite rešitve od distribucije, svetovanja, projektiranja in izvedbe.

Zakaj izbrati nas?

Čas, ko so električne inštalacije pomenile le prostor, ki je bil opremljen z enim stikalom, vtičnico in svetilko z žarnico, je minil. Z 18 letnimi izkušnjami vam bomo lahko svetovali celovite rešitve v elektroinštalacijah.

alarmni sistemi

Na vseh zgoraj omenjenih področjih, poleg distribucije, ponujamo tudi strokovno svetovanje in posebna izobraževanja tako za podjetja kot posameznike. Naši materiali so vedno najvišje kakovosti, saj za naše stranke vztrajamo pri zagotavljanju le najboljših izdelkov.

Poleg tega ponujamo strokovno svetovanje in prodajo IP senzorjev za merjenje temperature, vlage in drugih parametrov. Naša celovita rešitev je primerna za podatkovne centre, farmacevtsko industrijo, prehrambeno industrijo in še več.

Potrebujete senzorje za merjenje temperature, vlage, izliva vode, toka in še več? Pokličite nas in zagotovili vam bomo najboljšo rešitev.

Za več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko: 041 800 205 ali preko elektronske pošte na naslov: info@integrator.si.

Na vseh zgoraj omenjenih celovite rešitve od distribucije, svetovanja, projektiranja in izvedbe ter posebna izobraževanja tako za podjetja kot posameznike. Material je vedno najvišje kakovosti, saj za naše stranke zahtevamo le najbolje.