Home Wishlist0 Scroll Top
Loading...

Ajax MotionProtect Plus, senzor gibanja za alarm PIR in MW, črn

Šifra: AJAX MotionProtect Plus BL Kategoriji: , Oznake: , ,

113,46  z DDV

Ajax MotionProtect Plus – Brezžični PIR & MW senzor gibanja je senzor gibanja, ki v primeru da zazna gibanje sproži alarm tako, da lastnika obvesti o znakih vdora v dom ali pisarno. Senzor je lahko pritrjen na steno nad vrati, v prostorih kjer so okna ali balkonska vrata in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora. Ta senzor je posebej zasnovan je za sobe s klimatskimi napravami, kamini in kjer obstaja verjetnost prehodov svetlobe, bleščanja in odsevov. Tako ni lažnih alarmov.

Share your love
Loading...

Opis

AJAX MotionProtect Plus je senzor gibanja za alarmni sistem Ajax. Senzor je brezžični PIR in MW detektor gibanja, ki ima domet do 12m pri 85°, neobčutljiv na hišne ljubljenčke do 20 kg in višine do 50cm. Bele barve ali črne barve.

Garancija 2 leti razen na vgrajene baterije.

Uporaba: Za dom in stanovanje, Za pisarno, Za trgovino, poslovne objekte,…

AJAX MotionProtect Plus je brezžični PIR in Mikrovalovni (MW) senzor gibanja je senzor gibanja, ki v primeru da zazna gibanje sproži alarm tako, da lastnika obvesti o znakih vdora v dom ali pisarno. Senzor je lahko pritrjen na steno pred vrati, v prostorih kjer so okna ali balkonska vrata in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora. Ta senzor je posebej zasnovan je za sobe s klimatskimi napravami, kamini in kjer obstaja verjetnost prehodov svetlobe, bleščanja in odsevov. Tako ni lažnih alarmov.

Lastnosti:

Reakcija na spremembo varnostnega načina
Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov
Opozorilni alarm

 

 

 

Navodila: Hub User Manual

Ajax Android App