Home Wishlist0 Scroll Top
Loading...

4MP IP zunanja turret kamera, IPC3614LE

Šifra: IPC3614LE Kategoriji: , Oznake: , , ,

193,98  z DDV

4MP IP kamera za varovanje doma. Širina kota: 105.3°, Podpira: Micro SD, do 256 GB, Nočno/Dnevna, WDR 120db.

Share your love
Loading...

Opis

4MP IP zunanja turret kamera 2.8mm z 30m IR, Uniview
1/3″ CMOS / 0.005Lux (barvno), ICR, 2688*1520: 25fps, Ultra 265/H.264/MJPEG, Triple stream, DC12V & PoE,
objektiv 2.8mm@F1.6, širina kota: 105.3°, Micro SD, do 256 GB, WDR 120db, IR osvetlitev: do 30m, 3-Axis.
Zaščita: IP67

Dimenzije: Φ118 x 96mm.

Nastavljivost: 0° ~ 360°

Podpira pametne funkcije: Human Body Detection, Tampering, Audio detection.

Opcijsko podnožje: TR-JB03-I-IN.

Aplikacija za mobilni telefon:

EZVIEW APP

Video navodila za nastavitve IP kamere:

Kaj morate vedete preden kupite video nadzorni sistem?

Video sistem sestavljajo

  1. Kamere:Kamere so lahko IP kamere ali analogne kamere (AHD,…). V obeh primerih je sedaj možno imeti več MP (MegaPixel) resolucije. Sedaj se v večjem primeru uporabljajo IP kamere. Glavne funkcije po katerih se kamere razlikujejo so: fiksna, varifokalna, z motornim zoomom, vrtljive (PTZ), WDR,… Za pravilno izbiro nas lahko kontaktirate. Svetovali vam bomo s svojimi več letnimi izkušnjami.
  2. Snemalniki: Snemalniki so lahko NVR ali DVR (IP, analogni ali hibridni). Snemalnik omogoča, da se posnetki shranijo in tudi zavarujejo. Snemalnike v osnovi delimo še na samostojne in serverske. Za manjše objekte se izbirajo samostojni, ki imajo večkrat že vgrajen PoE napajalnik za kamere. Sistemi so za različne potrebe in velikosti. V primeru vprašanje smo vam na voljo.
  3. Monitorji: Živo sliko in posnetke je potrebno nekje prikazovati. Monitorji omogočajo ravno. Današnji sodobni snemalniki vam bodo omogočali prikazovanje slike na monitorju preko VGA in HDMI priklopa.
  4. Druge naprave: Včasih so potrebe tudi po dodatnih napravah. Sistem ali uporabnik morda želi dodatne video monitorje, ročni krmilnik za vrtljive kamere, switch stikala za večje sisteme itd. Nekaj teh naprav je tukaj naštetih (switch, multiplekserji, matrična stikala, joystick, pretvorniki,…).
  5. Aplikacije: Osnovni uporabniki bodo s snemalnikom dobili tudi aplikacijo, da bodo lahko gledali posnetke na svojem mobilnem telefonu (zato potrebujete internet na lokaciji snemalnika). Dodatno so možne še druge aplikacije, ki združujejo snemalnike, prikazujejo živo sliko na drugi lokaciji,… V primeru dodatnih zahtev, se vedno posvetujte s strokovnjakom, saj vam bo lahko svetoval glede na vaše potrebe.

 

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
Dimenzije 11,8 × 9,6 cm

Datasheet: UNV IPC3614LE-ADF28K 4MP

Aplikacija za mobilni telefon:

EZVIEW APP