Home Wishlist0 Scroll Top
Loading...

Vgradni nabiralnik z video domofonom – komplet nabiralnik s Switch setom Comelit z Aplikacijo

Šifra: NB-SW-Wifi Kategorije: , , Oznake: , , , ,

3.477,00  z DDV

Nabiralnik z integriranim domofonom Comelit. Video domofon SWITCH – komplet za Vile ali poslovne prostore.

Enodružinski nabiralnik z integriranim domofonski kompletom SWITCH – avdio/video zunanjo enota. Primeren za Vile, poslovne prostore ali pisarne.

Share your love
Loading...

Opis

Nabiralnik z video domofonskim kompletom Comelit Switch z mobilno aplikacijo je odlična kvaliteta izdelana v Italiji.

Switch domofon s notranjim Mini Wifi monitorjem ter z Comelit Aplikacijo

Nabiralnik iz nerjavečega jekla NB-Comelit-Switch-WiFi je Comelit video komplet wifi
Visokokakovosten nabiralnik z odličnim proizvajalcem Comelit v ekstra velikem formatu. Nabiralnik je primeren za časopise, revije in knjige z zavihkom za časopis. Integrirani Comelit Video domofon je popoln komplet WiFi. Video domofon Comelit je inovativna rešitev s funkcijami, kot so prepoznavanje obraza, glasovni ukazi in upravljanje prek aplikacije s pametnim telefonom. Popolnoma vnaprej programiran za enodelno montažo – povežite 2 žici in končano!

Odlične linije in edinstven dizajn zaznamujejo dizajnerski poštni nabiralnik NB Comelit S. Naši izdelki imajo visoko vrednost, zanesljivo delovanje in lastno identiteto. Izdelano v tovarni poštnih nabiralnikov.

Dizajnerska črka iz nerjavečega jekla iz 2 mm nerjavečega jekla V2A 1.4301, sprednja plošča prašno lakirana v RAL po vaši izbiri. Opcijsko tudi kot stenska varianta.
Sprednja stranska izvlečna vrata 350 mm x 300 mm, ki se odpirajo od zgoraj navzdol. Vključno z 2 ključema s številko ključa.
Nasedanje s sprednje strani, mere vložka: Š 35 cm x V 6,3 cm, C4 čez. Zelo velike črke se prilegajo sem brez prepogibanja. Pozor brez zaščite pred umikom z vgrajenimi blažilnimi elementi, ki omogočajo počasno in tiho zapiranje vmetne lopute. Gumb za zvonec je iz nerjavečega jekla s spreminjajočimi se znaki, osvetljen.
Opcijsko je nabiralnik lahko s hišno številko, zadnja luč v beli barvi vklj. EVN LED sistem/Trafo IP65/DC 0,1- 4W za LED osvetlitev hišne št.

Mere vgradne ali stenske škatle: V 710 mm x Š 410 x G 100 | 150 mm. Vgradni nabiralnik z prevlečenimi kabelskimi vhodi in pritrdilnimi točkami na vseh straneh. Stenska škatla za montažo na steno z luknjo na zadnji strani, stenska škatla za montažo na ograjo brez perforacije (potrebno na mestu). Pozor, tudi pri stenskih škatlah je sprednji pokrov širok 3,5 cm.
Pomembna informacija

Domofonsje sisteme mora priključiti elektroinštalater. Pri načrtovanju, namestitvi in vgradnji se obrnite na svojega elektroinštalaterja, ki mu zaupate ali na nas.

Da bi dosegli optimalno zaščito vaše pošte pred vodo, naj bo poštni nabiralnik oziroma poštni sistem po možnosti pod nadstreškom.

Nabiralnik je zaščiten pred vodo samo, če je popolnoma shranjena v škatli in je loputa za vmetanje zaprta. Ne do konca vstavljena pošta omogoča vdor vlage in umazanije v nabiralnik. Zato je potrebno načrtovati dovolj dimenzionirane poštne predale za prihajajoče potrebe. V določenih ekstremnih vremenskih razmerah lahko še vedno pride do vode (v skladu z DIN EN 13724 do 1ccm).

 

Comelit aplikacija za mobilni telefon:

Comelit App Comelit APP
Comelit App iOS Comelit App Android

 

Video navodila za razpoznavo obraza:

 

Kaj morate vedete preden kupite domofon?

Video domofon sestavljajo

  1. Zunanja enota: Zunanje enote so lahko različne tako na izgled kot po tehnologiji. V naši ponudbo vam bomo ponudili 2-žilni sistem ali ViP sistem (IP sistem). Zunanja enota upravlja vrata, dodatni osebni prehod,…je glavni del domofonskega sistema.
  2. Notranja enota: Notranja enota vam omogoča komunikacijo z zunanjo enoto in vam daje tako zvok kot sliko – odvisno od vgrajenega sistema (lahko je le avdio ali avdio/video).
  3. Sistemske naprave: Sem sodijo napajalniki, izdelki za distribucijo, oddaljena relejska kontrola,…
  4. Aplikacije: Uporabniki bodo s sistemom opcijsko lahko dobili tudi aplikacijo, da bodo lahko gledali živo sliko na svojem mobilnem telefonu (zato potrebujete internet na lokaciji domofona). Dodatno so možne še druge aplikacije, ki združujejo funkcijo vratarja, upravlja več vhodov,… V primeru dodatnih zahtev, se vedno posvetujte s strokovnjakom, saj vam bo lahko svetoval glede na vaše potrebe.

 

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg
Dimenzije 11,1 × 9,4 cm

Nabiralnik z video domofonskim kompletom Comelit Switch z mobilno aplikacijo je odlična kvaliteta izdelana v Italiji.

Switch domofon s notranjim Mini Wifi monitorjem ter z Comelit Aplikacijo

Nabiralnik iz nerjavečega jekla NB-Comelit-Switch-WiFi je Comelit video komplet wifi

Aplikacija za mobilni telefon:

Comelit App Comelit APP
Comelit App iOS Comelit App Android